wij zijn klaar voor een nieuw evenementenjaar!

wij zijn klaar voor een nieuw evenementenjaar!

Evenementen overview

Wij zijn weer klaar voor alle evenementen van 2023!

Na alle evenementen van vorig jaar hebben we er zin in om dit jaar weer allemaal evenementen te organiseren voor onze Competa IT'ers!

Bij Competa IT streven wij ernaar om iedere maand een evenement te organiseren voor al onze Competa IT’ers. Dit kunnen zowel inhouse evenementen zijn zoals een MeetUp of de pubquiz, maar ook externe evenementen zoals Active day, onze jaarlijkse beach barbecue en natuurlijk ons jaarlijkse kerstdiner.

Om te weten te komen wat iedereen vond van de evenementen van vorig jaar en wat zij dit jaar graag wilden doen, hebben we een interne survey gehouden om zo informatie te verzamelen. Op basis van deze informatie zijn de verschillende soorten activiteiten gepland in de Events Calendar van 2023.

De events zijn meteen ook een maandelijks contactmoment voor collega’s om elkaar weer even te zien en bij te kletsen. Zeker aangezien bijna iedereen op project is of thuis werkt en het daarom iedere dag wisselt wie er in de Competa Office zijn.

blijf op de hoogte

Benieuwd naar de uitjes van vorig jaar zoals het bowlen, karten en het strand evenement? Bekijk dan ook de video’s op ons YouTube-kanaal.

En denk jij nu: ‘...nou dat lijkt mij ook wel gezellig!’ Ga dan naar de carrièrepagina en solliciteer! En wie weet tot snel 🙂

misschien vind je dit ook interessant


scroll naar boven