Christmas Dinner: onze afsluiting van 2023!

Christmas Dinner: onze afsluiting van 2023!

Het jaarlijkse kerstdiner van Competa IT met onze developers

Het jaarlijkse kerstdiner van Competa IT met onze developers

Het is weer tijd voor ons jaarlijkse Christmas Dinner! Een gezellige avond waarop we met z’n allen uit eten gaan om het jaar mooi af te sluiten. Dé gelegenheid om bij te praten met elkaar over onze plannen voor de feestdagen en de hoogtepunten van het afgelopen jaar.

het diner

Het was weer tijd voor ons jaarlijkse Christmas dinner met de allerleukste collega’s van Competa IT. Net zoals vorig jaar gingen we ook dit jaar weer uit eten. Het kerstdiner is het moment om herinneringen met elkaar op te halen van het afgelopen jaar en te bespreken wat de plannen van iedereen zijn tijdens de feestdagen. Daarnaast is het ook een moment om vooruit te kijken naar wat komend jaar ons gaat brengen.

blijf op de hoogte

Wereld Restaurant Samen

Na een gezellige borrel op kantoor zijn we met zijn allen naar Wereld Restaurant Samen (in Delft) gegaan. In dit restaurant zijn er verschillende buffettafels met een groot aantal gerechten -uit alle werelddelen-, zodat er voor ieder wel wat wils was. Na een korte toespraak van Debby, onze Community Manager, was het buffet voor onze developers geopend!

proost!

Aan tafel was het een prettige bedoening waar iedereen vertelde hoe 2023 is verlopen en wat de plannen voor komend jaar zijn. Ook de plannen rondom de feestdagen met familie en vrienden werden niet overgeslagen. Het diner werd dan ook met een zoet hoogtepunt afgesloten, namelijk met de buffettafel vol desserts. Nadat iedereen wat lekker had gepakt van chocolade, taart en spekkoek tot vers fruit aan toe, werd er nog een laatste proost gedaan op 2023.

Het kerstdiner was wederom een succesvol, gezellig en lekker uitje met alle collega’s van Competa IT! Wij wensen iedereen fijne feestdagen en alvast een gelukkig en gezond 2024!

Bekijk hier onze video van het event, of bekijk de event kalender van 2023 voor de andere events!

misschien vind je dit ook interessant


scroll naar boven