gezelligheid en teambuilding: Secret Santa!

gezelligheid en teambuilding: Secret Santa!

Cadeautjes onder de kerstboom

Cadeautjes onder de kerstboom

Wat hebben onze Competa IT’ers met Secret Santa gekregen? Waar de vraag “gaan we ook Secret Santa doen met de Kerstborrel” tijdens de lunch al niet tot kan leiden! Laat je meeslepen door de spanning en ontdek wat voor cadeaus er werden gegeven en ontvangen!

how it all started…

Een aantal weken geleden hadden we tijdens de lunch een gesprek over de kerstborrel op 22 december. Tijdens dit gesprek werd er gevraagd of we ook een Secret Santa zouden doen. Zo gezegd, zo gedaan. Onze Community Manager ging aan de slag om alles te regelen en nodigde alle collega’s uit om mee te doen. Uiteindelijk verzamelden we een groep van 15 collega’s die elk een lootje kregen met daarop de naam van de collega die ze mochten verrassen.

In de aanloop naar de kerstborrel verschenen steeds meer cadeautjes onder de kerstboom in allerlei verschillende vormen en maten. De spanning begon te stijgen naarmate het event op de dag zelf eraan zat te komen. Uiteindelijk was het dan zover: de dag van de kerstborrel én Secret Santa!

blijf op de hoogte

cadeautjes uitpakken

Onder het genot van kerstkoeken, kerstkransjes en drankjes werden één voor één de cadeaus onder de kerstboom vandaan gehaald, en een poging gedaan om te raden welke collega de Secret Santa was! Er kwam een heel assortiment aan cadeaus voorbij, van drinkflessen en sporthanddoeken, tot Pokémon nanoblocks en schilderen op nummer.

Aan het eind van de avond, met blije gezichten, leuke cadeaus en een assortiment aan bittergarnituur, konden we terugkijken op een geslaagd evenement. Dit gaan we ook zeker volgend jaar weer gaan herhalen!

Bekijk de event kalender van 2023 om te kijken wat we nog meer hebben gedaan!

misschien vind je dit ook interessant


scroll naar boven