Beach BBQ event

Beach BBQ event

groepsfoto beach bbq

Het beach bbq event, het moment om een nieuwe groepsfoto te maken. Smile!

Traditiegetrouw vieren we het begin van de zomer bij Competa IT met een etentje of barbecue op het strand. Dit jaar zijn we naar het strand van Scheveningen gegaan om er met z’n allen een gezellig feestje van te maken. Het moment om vakantieplannen te delen en te genieten van een koud drankje in de zon.

gezelligheid

De voorpret kon beginnen want het was op de dag van het event weer gezellig druk in de Competa IT office. Rond 5 uur zijn we met zijn allen carpoolend vertrokken richting Scheveningen. Na aankomst bij strandtent Blue Lagoon werden al snel de eerste drankjes opgediend en konden we met z’n allen proosten op een mooie zomer. Ondanks de bewolking konden we uit de wind genieten van een aangename temperatuur. Terwijl we aan het genieten waren van de drankjes en de gezelligheid, werd ondertussen alles klaargezet voor de barbecue. Er verscheen een grote mand met broodjes, het vuur werd flink opgestookt en de eerste stokjes saté werden gebakken op de barbecue.

blijf op de hoogte

eten

Het buffet startte met een grote mand met allerlei verschillende verse kaiserbroodjes, uiteraard met verse kruidenboter. Naast de broodjes was er keuze uit verschillende vis- en vleesgerechten. Zo kon er gekozen worden uit witvis, verschillende soorten kip sate, braadworstjes en allerlei andere gerechten, zoals burgers en groentjes.

Na het eten kon er nog verder geborreld worden met elkaar bij het vuur. Ook kon het maken van de groepsfoto niet ontbreken als terugblik op deze dag. Uiteindelijk is er met het overgebleven groepje (de harde kern van Competa IT) nog een laatste rondje gedaan ter afsluiting van dit event.

Al met al dus een gezellige avond met collega’s, waar we met elkaar hebben bijgepraat en hebben genoten van lekkere hapjes en drankjes! Proost!

Bekijk hieronder de video van het Beach BBQ event!


Nieuwsgierig naar wat wij dit jaar nog meer doen qua events? Bekijk dan onze event kalender hier! Of wil jij ook iedere maand aansluiten bij onze event solliciteer dan aan via www.careers.competa.com

misschien vind je dit ook interessant


scroll naar boven