evenement van maart: Escaperoom

evenement van maart: Escaperoom

Groepsfoto van het rode en het blauwe team

Groepsfoto van team blauw en team rood

Deze maand was het tijd voor ons eerste outdoor uitje van het jaar: een Escaperoom. Naast teambuilding en uiteraard de race tegen de klok, was dit ook een escaperoom waarbij we in teams -tegen elkaar- de strijd aan konden gaan!

Maar voordat het zover was hadden we eerst nog onze wekelijkse vrijmibo op kantoor! Bij ons is vrijdag sowieso een gezellige dag, aangezien er dan een groot aantal collega’s aanwezig is. Laat staan als er ook nog een evenement aan gekoppeld is! Collega’s hebben gezellig bijgepraat met elkaar en gesmuld van een heerlijke portie bittergarnituur, want ontsnappen uit een escaperoom gaat beter met een gevulde maag.

blijf op de hoogte

De escaperoom bevindt zich in de buurt van ons kantoor in Rijswijk en zo konden we er met z’n allen naartoe lopen. Eenmaal aangekomen kregen we bij ontvangst een uitleg over het deelnemen aan een escaperoom en wat er allemaal verwacht kan worden. Na de uitleg was het eindelijk zo ver: de strijd van team rood tegen team blauw kon beginnen!

Met elk team een eigen kamer, werden al snel de eerste clues gevonden. Zo gingen er op een aantal plekken luikjes open, waren er opdrachten en moesten verbindingen tussen clues worden gelegd. Dit zorgde ervoor dat je als team goed moest samenwerken om opdrachten op te lossen. Ondertussen was het team blauw gelukt om als eerste in de volgende kamer te komen voor de final battle, waar de ruimte enkel werd gescheiden door een muur met daarin; de trofee. Uiteindelijk werd het nog flink spannend tussen de teams, maar team blauw was uiteindelijk het team dat als eerste buiten stond met de trofee!


Bedankt allemaal voor jullie deelname aan het evenement, en hopelijk tot ziens bij het volgende evenement!


Bekijk hieronder de video van het evenement👇

Nieuwsgierig naar wat wij dit jaar nog meer doen qua events? Bekijk dan onze event kalender hier! Of wil jij ook iedere maand aansluiten bij onze event solliciteer dan aan via www.careers.competa.com

misschien vind je dit ook interessant


scroll naar boven