halloween pubquiz

halloween pubquiz

foto van het halloween pubquiz event

foto van het halloween pubquiz event

In plaats van elkaar te verslaan met gamen of boogschieten hebben we deze maand aangegrepen voor de Halloween PubQuiz! In teams gingen onze devs de strijd met elkaar aan in 9 spannende rondes vol leuke weetjes en feiten. Maar dat was niet alles: het winnende team ging ervandoor met een fantastisch Halloween prijzenpakket, inclusief cadeaubonnen en bergen snoep! Lees snel verder om te zien wie er heeft gewonnen!

Het was weer die tijd van het jaar waarin de dagen korter werden en de nachten langer. De oktobermaand staat bekend om haar spookachtige sfeer en enge verhalen. Voor onze developers ook een maand vol spanning en uitdaging, want het was tijd voor een nieuw event!

let’s get spooky!

Bij Competa IT hebben we een van onze kantoorkamers speciaal omgetoverd tot een donkere, griezelige Halloweenwereld. Het decor was angstaanjagend met slingers, spoken en vleermuizen die in de rondte hingen, en mysterieus gekleed personeel wat rondloopt.

Voordat de pubquiz van start kon gaan en onze hersenen aan het werk werden gezet, hebben we eerst lekker gegeten. We hebben genoten van gevaarlijk lekkere hamburgers op verse broodjes, met kaas, sla, tomaat en bloederige saus! Deze griezelige lekkere hamburgers waren perfect om ons energieniveau op peil te brengen voordat we aan de quiz begonnen.

blijf op de hoogte

de quiz

En toen was het eindelijk zover: de start van de Halloween pubquiz! Verschillende teams maakten zich klaar voor deze uitdagende quiz. Om alvast in de juiste sfeer te komen, bedachten ze teamnamen passend bij het thema van de avond.

Maar deze pubquiz was geen gewone pubquiz; er stond namelijk veel op het spel! Speciaal voor dit evenement hadden we een griezelig prijzenpakket samengesteld, vol met snoepgoed, chocolade en andere lekkernijen. Daarnaast waren er ook cadeaubonnen voor de winnaars, zodat zij naast hun kennis ook nog eens beloond werden met een leuk presentje.

De vragen in de quiz waren niet voor watjes. Ze gingen over allerlei griezelige feitjes en weetjes, van horrorfilms tot enge folklore. Onze developers moesten hun hersenen laten kraken om het juiste antwoord te vinden. De sfeer was intens en iedereen was gefocust op het behalen van de overwinning.

prijzen

Naarmate de avond vorderde, werd duidelijk welk team echt uitblonk in kennis en strategie. Ze beantwoordden vraag na vraag correct en bouwden gestaag aan een voorsprong op de andere teams. Maar niets was zeker tot de laatste ronde, want je weet maar nooit wat er kan gebeuren tijdens een Halloween pubquiz.

Uiteindelijk kwam het moment waarop alle vragen waren beantwoord en de punten waren geteld. Het winnende team werd bekendgemaakt: team Kingdom Farts 2.0! Ze ontvingen niet alleen het griezelige pakket vol lekkernijen, maar ook de felbegeerde cadeaubonnen.

De Halloween pubquiz voor onze developers was een succes! Het heeft onze collega’s samengebracht in een leuke en ontspannen sfeer, waarin ze hun kennis konden testen en plezier konden hebben. Bij Competa IT geloven we dat het belangrijk is om naast hard werken ook tijd te besteden aan teambuilding en plezier maken. Evenementen zoals deze Halloween pubquiz helpen ons om onze banden te versterken en als team verder te ontwikkelen. We kijken nu al uit naar het volgende event!

Bekijk hieronder de video van het event!

Nieuwsgierig naar wat wij dit jaar nog meer doen qua events? Bekijk dan onze event kalender! Wil jij ook iedere maand aansluiten bij onze events? Solliciteer dan nu!

misschien vind je dit ook interessant


scroll naar boven