wij bouwen jouw teams, zodat jij je software kunt bouwen

wij bouwen jouw teams, zodat jij je software kunt bouwen

Of je nu een developer met specifieke skills nodig hebt, of een heel team. Wij werken met je samen om, op flexibele basis, resources te leveren die jij nodig hebt. Front-end, back-end, full-stack of UX/UI; we hebben alle expertise onder één dak. Alle hulp die jij kunt gebruiken, op locatie, hybride of remote.

We zijn een spin-off van Shell Research. En al meer dan een kwart eeuw voorzien wij marktleiders van de expertise die zij nodig hebben.

Denk aan bedrijven in sectoren als Finance, Techniek, Overheden en Media. Ze huren onze professionals in om de software te bouwen waar hun business op draait. Zo maken wij impact.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rijswijk (regio Den Haag) en vanuit hier bedienen wij vooral de Randstad. Maar ook daarbuiten werken onze professionals voor onze klanten.

onze kernwaarden: leren, delen, innoveren

1

leren

Onze gemeenschappelijke passie is technologie. We houden ervan om nieuwe tech te leren en toe te passen bij onze klanten. Daarom investeren wij fors in training van onze medewerkers. Door constante aandacht voor carrière-ontwikkeling zorgen wij ervoor dat onze mensen geprikkeld worden het beste uit zichzelf te halen. We zijn ambitieus en werken hard. Onze mensen zijn de tech leiders van de toekomst.

2

delen

Wij zijn enorm voorstander van teamwork. We sturen onze medewerkers en klanten aan om kennis te delen met elkaar: ‘Alles wat we leren moeten we delen’. Daarom bieden we ook regelmatig bijdragen aan open source-projecten, doen we mee aan Hackathons en organiseren we zelf Tech Meetups.

3

innoveren

We hechten bijzonder veel waarde aan diversiteit en inclusiviteit. Alleen zo bouwen we aan sterke multidisciplinaire teams; met de juiste skills- én mindset. We begrijpen onze klanten, weten wat zij nodig hebben en we kunnen—juist daarom—de kennis bieden die ze nodig hebben. Dat is onze succesformule.

vooruitlopend als het gaat om tech en tools

Angular
React
CSS3
HTML5
Django
FastAPI
Angular
Python
VueJS
NextJS
Sketch
Sketch
Laravel
PHP
/Component/General/Icon_Logo.svg

een voorbeeld van hoe wij innoveren

Samenwerking tussen medewerkers van het Code Pamoja initiatief

impact in Kenia door duurzame levering van software

Competa IT is de oprichter van de Fair Trade Software Foundation, een initiatief gericht op duurzaamheid, waarmee duizenden mensen in Sub-Sahara Afrika betere economische vooruitzichten kregen.