evenement van april: game & karaoke night

evenement van april: game & karaoke night

Vrijdag 21 april hadden we gezellig game & karaoke night event in de Competa Office!

Aan het strijden voor de titel met Mario Kart.

Tussen alle feestdagen door hebben we in de Competa Office een Game & Karaoke Night event gehouden. Op deze avond kon er gestreden worden om borrelpakketten met Mario Kart en was er een battle arena ingericht met shooter-games. Daarnaast hadden we ook een aparte ruimte waar naar hartelust karaoke gezongen kon worden!

Tijdens onze wekelijkse vrijmibo kon er naast een koud biertje ook genoten worden van heerlijk warm bittergarnituur. Terwijl iedereen druk met elkaar aan het bijpraten was, werd er flink gebakken in de keuken door Joran en Debby. Verschillende pizza’s, frikandellen en kroketten passeerden de revue, uiteraard met patat en witte puntjes.

blijf op de hoogte

Na de onofficiële opening van het evenement kon iedereen naar hartelust gamen en zingen in de daarvoor omgebouwde en versierde ruimtes. Op het ene eiland konden er multiplayer games gespeeld worden op verschillende Nintendo Switch consoles, en was er zelfs een mini SNES aanwezig voor de liefhebbers van retro-gaming. Het andere eiland daarentegen was gescheiden in twee teams en omhuld in camouflage netten. Hier konden er gezamenlijk op één server meerdere shooter multiplayer games gespeeld worden

musica

Uiteraard konden ook muziekliefhebbers hun energie kwijt op dit event. In de discoruimte kon er met een echte microfoon gezongen en gestreden worden voor de meeste punten in de karaoke game.

prijzen

Bij een event hoort ook een beetje competitie! Tijdens het Mario Kart toernooi konden deelnemers strijden voor een plek in de top 3, om een van de felbegeerde Competa IT borrelpakketten te winnen! Uit een poule van twaalf moest er nog een extra keer gestreden worden voor de derde plaats om definitief uitsluitsel te geven. Dit leverde ons aan het eind van de avond de volgende top 3 op, met de volgende eindstand:

  1. Joran
  2. Lennart
  3. Joost

Gefeliciteerd gasten! Voor nu maken we ons op voor het evenement van mei: de Competa IT TechTalk! Op deze avond zullen er meerdere sprekers jullie gaan bijpraten over interessante topics.

Nieuwsgierig naar wat wij dit jaar nog meer doen qua events? Bekijk dan onze event kalender hier! Of wil jij ook iedere maand aansluiten bij onze event solliciteer dan aan via www.careers.competa.com

misschien vind je dit ook interessant


scroll naar boven