boogschiet event

boogschiet event

Concentreren, richten en... schiet!

Concentreren, richten en... schiet!

Met het mooie weer de afgelopen weken was het genieten bij ons boogschiet event. Hier konden we onze gaming skills in het echt toepassen, buiten bij de oudste boerderij van Zuid-Holland: de Vlietwoning in Naaldwijk.

boogschieten

Na de escape room, game & karaoke night en natuurlijk de beach bbq was dit alweer het zevende event van de Competa IT jaarkalender. Dit keer waren we met een groep van tien collega’s op stap naar boerderij de Vlietwoning in Naaldwijk, om daar onze boogschietvaardigheid te testen.

Voordat we begonnen, kregen we eerst een uitgebreide uitleg van Julian over de technieken en regels van het boogschieten.Vervolgens gingen we aan de slag en oefenden we een aantal rondes en konden we onze game skills toepassen op het schieten met pijl en boog. Het was geweldig om te zien hoe goed iedereen al snel werd in het raken van de roos.

blijf op de hoogte

toernooi

Nadat we voldoende geoefend hadden, was het tijd voor het Competa-toernooi. De opdracht was simpel: scoor zoveel mogelijk punten! Het werd een ontzettend spannend toernooi, waarin iedereen zijn uiterste best deed om zo hoog mogelijk te eindigen. Al snel werd het een nek aan nek-race tussen de eerste vier.

Uiteindelijk eindigden Mandy en Joeri op een gedeelde derde plaats, wat een geweldige prestatie is! shout out naar jullie De tweede plaats ging naar Joran, die consistent goed schoot gedurende het toernooi. Maar er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn, en dat was Nigel! Met deze overwinning heeft Nigel dit jaar al zijn tweede borrelpakket in ontvangst mogen nemen.

after drinks

Na dit uitdagende event was het tijd om samen met collega’s te ontspannen met een drankje in het centrum van Naaldwijk. Hier hebben we gezellig met elkaar geproost op deze ervaring en de overwinning van Nigel, met welverdiende koude drankjes!

Bekijk hieronder de video!

Nieuwsgierig naar de events die voor 2023 op de planning staan? Bekijk dan onze event kalender! Of wil jij ook iedere maand meedoen met onze events? Solliciteer dan hier!

misschien vind je dit ook interessant


scroll naar boven