#LifeOfDevs: Unix/Linux Netwerk Engineer met meer dan 15 jaar ervaring Ersan

Noah Al Niema
05-04-2019

Hoe zou je jezelf beschrijven en wat doe je graag in je vrije tijd?
Ik ben een jong van geest en ben een warm persoon die begripvol is. Ik ben altijd rechtvaardig en eerlijkheid staat voorop. Ik ben een trotse vader van twee zoons en mijn vrije tijd besteed ik liefst met familie of vrienden.


Kan je ons iets vertellen over je meest recente project?

Jazeker, na zeven jaar deel te hebben uitgemaakt van verschillende teams en projecten bij KPN is recentelijk mijn langdurige project tot een einde gekomen. Mijn laatste project binnen KPN ging over iets waar ik zelf enthousiast over ben: “analytics” In de mind van een ander kruipen. Hierbij heb zelf ook meerdere onderzoeken uitgevoerd over persona’s en hun interesses en dat zo goed mogelijk in de techniek te laten bewerkstelligen d.v.m enquête website oprichten. Het upgraden van Think Analytics omgeving implementeren van een solide basis infrastructuur, hiervoor communicatie flows schetsen, firewall regels deployment configureren. Het opzetten van nieuw log monitoring m.b.v. Kibana, configureren van SELinux, deployment en configureren van interne applicatie projecten o.a. m.b.v. Java, JBoss en monitoring tools. En het pseudonimiseren van klanten data.

 

Wat is jouw passie op werkgebied?
Ik werk het liefst in een maatschappelijk betrokken werkgebied. Bijvoorbeeld een leuke klus waarbij groen en innovatie vooropstaan. Inhoudelijk houd ik van het opzetten van complexe gecombineerde omgevingen, meedenkend in netwerkredundantie, applicatie behoefte, resource capaciteit en security threats tegen te gaan en outages te voorkomen.

 

Wie was je idool toen je kind was?
Patrick Stewart Als “Captain Jean Luc Picard”. Al van jongs af aan kan ik zijn ethische onderbouwingen waarderen en vergeleek ik mijzelf met hem.

 

Saus er op of saus er naast?
Altijd er naast natuurlijk! Ik hou van controle dus zo kan ik zelf beslissen wanneer en hoeveel saus ik wil consumeren, losstaand van het product natuurlijk.

 

Je bent weer beschikbaar voor een nieuwe uitdaging, aan wat voor rol moeten we dan denken?
Ik hou er van om altijd met de tijd mee te gaan en nieuwe technieken eigen te maken. Ik heb een vrij brede interesse als ik denk aan mijn volgende project. Ik zal een aantal rollen opsommen die bij mijn competenties passen:
* DevOps Engineer (leidinggevende functie)
* Senior Engineer/Specialist/Architect
* Security Engineer/Analist

LEAVE A REPLY

you might also like